Massage op locatie


Bij u thuis

Heeft u geen tijd om naar onze praktijk te komen voor een massage of fysiotherapie-sessie? Of komt het u op locatie beter uit? Met een mobiele tafel en mobiele apparatuur kunnen wij overal onze behandelingen geven (massages en fysiotherapie). De kosten voor een behandeling zijn gelijk aan de kosten bij ons in de praktijk. Wel berekenen wij voorrijkosten.

Voorrijkosten: € 0,79 per kilometer vanaf postcode 3531WP Utrecht (kortste route met Google Maps, met een minimum van €25,00).

Voor een afspraak kunt u mailen naar info@velofit.nl of kunt u bellen naar 030-2935570.

Stoelmassage

Een stoelmassage is een massage die wij geven op een door ons meegebrachte stoel. U zit hier voorover op ondersteund door een hoofdkussen, armkussen en onderbeenkussens. We gebruiken geen olie en de massage kan door de kleren heen gegeven worden. Het is dus erg laagdrempelig. Wij oefenen druk uit met de handen, handpalmen, vingers en ellebogen op rug, nek, schouders, armen en handen. Spierspanning, spierknopen en spierverhardingen door stress en een slechte werkhouding kunnen hiermee worden aangepakt.

Een stoelmassage is niet ter behandeling van medische klachten maar is vooral ter preventie en het voorkomen van diverse klachten. Wij doen dit vooral bij bedrijven maar u kunt natuurlijk ook altijd gebruik van ons maken tijdens evenementen of bij u thuis.