Fysiotherapie

Makkelijker bewegen.
Daar zetten onze fysiotherapeuten zich voor in. Met hun kennis van het lichaam en met alle aandacht. Naast onze behandelingen nemen we vaak oefeningen met je door. Deze kan je bij ons of thuis doen. Daardoor herstel je sneller en kan je voorkomen dat je klacht na verloop van tijd weer de kop op steekt.

De vele pluspunten van VeloFit
Dichtbij en deskundig. Wij zijn een echte wijkpraktijk met een goede sfeer en lage drempel voor jong en oud. Wij hebben aandacht voor jou, voor jouw klacht en bieden deskundige zorg op maat.

Extra behandelvormen
Onze fysio’s werken volgens de richtlijnen die de beroepsgroep heeft opgesteld. Met oefeningen maar ook met behandelingen. We zijn gediplomeerd in onder meer:

Manuele therapie
Mulligan
Medical taping en sporttapes
Dry needling

Bijzonder ruime openingstijden
Maandag tot en met zaterdag zijn we open. In onze online agenda in te plannen en als het nodig is, kijken we of we onze tijden voor je kunnen aanpassen.

Online afspraak maken
Je boekt je afspraak eenvoudig online in onze agenda. Rechtstreeks, dus niet eerst een e-mail of een verzoek maar rechtstreeks boeken!

Goed netwerk
Als je klacht een ander specialisme nodig heeft, verwijzen wij je direct door naar een (medisch) specialist in ons netwerk.

Directe toegankelijkheid
Je hebt tegenwoordig geen verwijzing van je huisarts nodig voor fysiotherapie.Je kunt dus direct een afspraak met een van onze fysiotherapeuten maken.

Ook bij jou thuis!
Heb je net een operatie gehad of kan je moeilijk de deur uit? Wij verzorgen ook behandelingen bij jou thuis als dit noodzakelijk is.

Verzekeraars
VeloFit heeft met bijna alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Als je een aanvullende verzekering hebt afgesloten, sturen wij de nota’s van de behandelingen rechtstreeks naar je zorgverzekeraar. Wel zo makkelijk! Heb je een verzekering bij CZ, Delta Lloyd, OHRA of Nationale Nederlanden, Just, AZVZ?
Voor deze verzekeringsmaatschappijen moet je zelf de nota indienen bij je verzekeraar. Afhankelijk van je verzekering kan je tot 100% vergoed krijgen van je verzekeraar. Raadpleeg hiervoor je polisvoorwaarden en je verzekeraar.

Kwaliteit
VeloFit is geregistreerd in het centrale kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en is BIG-geregistreerd.

Cursussen en bijscholingen
Regelmatig wonen wij cursussen, lezingen en congressen bij om je te behandelen volgens de laatste inzichten.

Prijzen

BehandelingPrijs
Fysiotherapie vervolgbehandeling€ 38.00
Toeslag thuisbehandeling€ 16.00
Fysiotherapie intake en onderzoek€ 52.50
Eenmalig onderzoek€ 67.20
Prijzen per 1 januari 2024