Fysiotherapie

Minder pijn, makkelijker bewegen

Makkelijker bewegen.
Daar zetten onze fysiotherapeuten zich voor in. Met hun kennis van het lichaam en met alle aandacht. Naast onze behandelingen nemen we soms oefeningen met u door. Deze kunt u bij ons of thuis doen. Daardoor herstelt u sneller en kunt u voorkomen dat uw klacht na verloop van tijd weer de kop op steekt.

De vele pluspunten van VeloFit
Dichtbij en deskundig. Wij zijn een echte wijkpraktijk met een goede sfeer en lage drempel voor jong en oud. Wij hebben aandacht voor u, voor uw klacht en bieden deskundige zorg op maat.

Extra behandelvormen
Onze fysio's werken volgens de richtlijnen die de beroepsgroep heeft opgesteld. Met oefeningen maar ook met behandelingen. We zijn gediplomeerd in onder meer:

  • Manuele therapie
  • Mulligan
  • Medical taping en bandages
  • Dry needling
  • Het Compry Cool Cryo System van Herzorg: door de combinatie van koeling (ijs) en compressie genezen bepaalde blessures sneller


Bijzonder ruime openingstijden
Maandag tot en met vrijdag: 7:30 uur tot 22.00 uur.
Zaterdag: 8.00 uur tot 18.00 uur.
Als het nodig is, kijken we of we onze tijden voor u kunnen aanpassen.

Online afspraak maken
U kunt uw afspraken voor fysiotherapie, sportmassage en alle groepslessen eenvoudig online boeken.

Goed netwerk
Als uw klacht een ander specialisme nodig heeft, verwijzen wij u direct door naar een (medisch) specialist in ons netwerk.

Directe toegankelijkheid
U heeft tegenwoordig geen verwijzing van uw huisarts nodig voor fysiotherapie. U kunt dus direct een afspraak met een van onze fysiotherapeuten maken.

Ook bij u thuis!
Heeft u net een operatie gehad of kunt u moeilijk de deur uit? Wij verzorgen ook behandelingen bij u thuis als dit noodzakelijk is.

Verzekeraars
VeloFit heeft met bijna alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Als u een aanvullende verzekering heeft afgesloten, sturen wij de nota's van de behandelingen rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar. Wel zo makkelijk!

Sinds 2017 hebben we geen contract meer afgesloten met:

  • CZ
  • Delta Lloyd
  • OHRA
  • Nationale Nederlanden
Voor deze verzekeringsmaatschappijen moet u zelf de nota indienen bij uw verzekeraar. Afhankelijk van uw verzekering kunt u tot 100% vergoed krijgen van uw verzekeraar. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden en uw verzekeraar. 


Kwaliteit
VeloFit is geregistreerd in het centrale kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en is BIG-geregistreerd.

Cursussen en bijscholingen
Regelmatig wonen wij cursussen, lezingen en congressen bij om u te behandelen volgens de laatste inzichten.

Prijzen

Fysiotherapie vervolgbehandeling

€ 34.00

Toeslag thuisbehandeling

€ 14.00

Fysiotherapie intake en onderzoek

€ 47.00

Eenmalig onderzoek

€ 60.00
Image
Image

Onze Fysiotherapeuten

Image

Ron Perdon

In 2006 is de praktijk gestart. Een praktijk in de wijk Lombok met snelle en op de persoon gericht zorg. Naast de wijkfunctie hebben we ons gespecialiseerd in sportblessures. Vooral omdat ik dat als actieve sporter zelf ook interessant vind. Na jarenlang nationale honkbalselecties en voetbalteams begeleid te hebben houd ik me nu vooral bezig met de sportmedische begeleiding van triathleten, lopers en wielrenners. Mijn specialisaties zijn hardloop- en fietsblessures, nek- en hoofdpijn, en rugklachten. De technieken waar ik gebruik van maak zijn o.a. manuele therapie, dry needling, medical taping, oefentherapie en massage.