De eerste Yakult Start To Run cursus is al bijna afgelopen. Maar we gaan door! 

Op dinsdag 14 maart begint de “5 kilometer-groep” en op donderdag 23 maart de nieuwe Start to Run groep.  Lees hieronder meer over beide groepen. 

 

Start to Run

VeloFit heeft zich aangesloten bij het hardloopprogramma van Yakult Start to Run. Met deze hardloopcursus van de atletiekunie leer je van een ervaren en professionele trainer, tevens fysiotherapeut, op een verantwoorde manier hardlopen. De Start to Run cursus richt zich op de beginnende hardlopen die geen recente hardloopervaring heeft. 

Geen blessures en geen spierpijn, maar wel 25 minuten aaneengesloten hardlopen dat is ons doel! En dat doen we niet alleen, samen met een groep zet jij de eerste stap naar een echte hardloper. 

De “Yakult Start to Run”-groep zal vanaf 23 maart trainen op donderdag om 19:30 uur. Deze training duurt ongeveer 1 uur en 45 minuten. Schrik niet, een deel van deze tijd gebruiken we voor een stukje “theorie” over hardlopen. 

De kosten voor deze 7 weekse cursus bedraagt: €49,50. Schrijf je je samen in met je loopmaatje dan krijgen jullie allebei €7,50 korting. Je betaalt dan slechts €42,00 per persoon.  

Voor meer informatie kijk op www.yakultstarttorun.nl

 

5 kilometer

Ben je een beginnende hardloper, maar heb je al enige recente ervaring met hardlopen en wil je graag 5 kilometer kunnen hardlopen zonder te stoppen? Dan is deze training er speciaal voor jou. In deze 10-weekse cursus krijg je elke week een gezamenlijke interval training met elke keer een stukje loopscholing om technisch beter te gaan hardlopen. Maar je loopt niet alleen deze ene keer, je krijgt 1-2 huiswerktrainingen mee naar huis waarmee je zelf (of met een van de andere loopmaatjes) aan de slag gaat. Als afsluiter van de 10 weken gaan we op zoek naar een recreatieve loop van 5 kilometer in de regio Utrecht. De 5 kilometer groep is uitermate geschikt voor de lopers die eerst de Start to Run hebben gedaan.

De “5 kilometer” -groep zal vanaf 14 maart trainen op dinsdag om 19:30 uur. De training duurt ongeveer 1,5 uur. De 10 weekse cursus kost: €65,00 
Aanmelden kan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Twijfel je over welke training voor jou geschikt is, stuur dan gerust een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Run-Inn Utrecht

Heb je ambities voor een langere afstand? Kom dan trainen bij Run-Inn Utrecht. Of je nu nog maar net het plezier van hardlopen hebt ontdekt of al langere afstanden loopt? Loopgroep Run-Inn biedt trainingen aan voor elk niveau en elke ambitie. Speciaal voor de lopers van VeloFit "5 kilometer"groep is een doorstroomprogramma waardoor je na de 10 - weekse cursus verder kunt opbouwen naar langere afstanden. 
Verder is Run-Inn ook het adres voor je complete hardloop outfit. Meer informatie over Run-Inn is te vinden op: http://www.runinn-utrecht.nl/