Sportmassage

U bent snel weer soepel

U bent snel weer soepel en wedstrijdklaar.


Onze ervaren sportmasseurs weten hoe ze de spanning in uw spieren kunnen verminderen. Ideaal na een zware training of na of voor een wedstrijd. Sportmassage is er voor (top)sporters en niet-sporters. Werk kan immers ook topsport zijn en iedereen verdient van tijd tot tijd een ontspannende massage.


Bijzonder ruime openingstijden.
Maandag tot en met vrijdag: 8.00 uur tot 22.00 uur. Zaterdag: 8.00 uur tot 13.00 uur. Als het nodig is, kijken we of we onze tijden voor u kunnen aanpassen. 


Kwaliteit.
Onze gediplomeerde masseurs werken volgens de standaard van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS).


Cursussen en bijscholingen
Regelmatig wonen wij cursussen, lezingen en congressen bij om u te behandelen volgens de laatste inzichten.

 

Prijzen


Sportmassage 30 minuten

€ 35,00

Sportmassage 45 minuten

€ 51,00

Sportmassage 60 minuten

€ 66,00

Knipkaart 150 minuten

€ 150,00Als u zich regelmatig laat masseren is een knipkaart mogelijk iets voor u!
Deze kost 150,00. De knipkaart is goed voor 150 minuten massage (Bijvoorbeeld 5x een massage van 30 minuten of 2x een massage van een uur en 1x een massage van 30 minuten.


Wilt u iemand een leuk cadeau doen? Dan kunt u bij ons massage - cadeaubon aanschaffen voor een waarde die u zelf bepaalt.
Schaf uw cadeaubon in onze webshop aan: Klik hier -->

U moet zelf handdoeken meenemen: in ieder geval een badlaken en kleine handdoek. U kunt ook een handdoeken pakket bij ons huren.
Dit kost € 7,50. 

Image
Image

Samenwerkingspartners

Met onderstaande samenwerkingspartners zijn afspraken gemaakt over korting voor hun leden. Voor deze leden gelden tot ruim 30% korting!

Hellas Triathlon Utrecht

Image

Run-Inn Utrecht

Image

Wielervereniging CS030

Image

Onze sportmasseurs

Nicole Daccá

Mijn naam is Nicole. Ik ben 25 jaar oud en vanuit Italië naar Nederland verhuisd om sportmasseuse te worden. Na het volgen van massageopleidingen en diploma's gehaald te hebben in sportmassage, ontspanningsmassage, lymfedrainage en een traditionele Japanse massagecursus in Tokio, besloot ik mijn reis voort te zetten naar Nederland. Daar woon en werk ik nu sinds één jaar. Vanaf november 2019 werk ik bij VeloFit in een baan waar ik van hou en waar ik met passie en toewijding voor ga.

Je kunt met mij een afspraak plannen op dinsdag, vrijdag en zaterdag.
Image

Bij u thuis of op Kantoor

Image

Bij u thuis

Heeft u geen tijd om naar onze praktijk te komen voor een massage of fysiotherapie-sessie? Of komt het u op locatie beter uit? Met een mobiele tafel en mobiele apparatuur kunnen wij overal onze behandelingen geven (massages en fysiotherapie). De kosten voor een behandeling zijn gelijk aan de kosten bij ons in de praktijk. Wel berekenen wij voorrijkosten.

Voorrijkosten: € 0,79 per kilometer vanaf postcode 3531WP Utrecht (kortste route met Google Maps, met een minimum van €25,00).

Voor een afspraak kunt u mailen naar info@velofit.nl of kunt u bellen naar 030-2935570.

 

Stoelmassage

Een stoelmassage is een massage die wij geven op een door ons meegebrachte stoel. U zit hier voorover op ondersteund door een hoofdkussen, armkussen en onderbeenkussens. We gebruiken geen olie en de massage kan door de kleren heen gegeven worden. Het is dus erg laagdrempelig. Wij oefenen druk uit met de handen, handpalmen, vingers en ellebogen op rug, nek, schouders, armen en handen. Spierspanning, spierknopen en spierverhardingen door stress en een slechte werkhouding kunnen hiermee worden aangepakt. 

 

Een stoelmassage is niet ter behandeling van medische klachten maar is vooral ter preventie en het voorkomen van diverse klachten. Wij doen dit vooral bij bedrijven maar u kunt natuurlijk ook altijd gebruik van ons maken tijdens evenementen of bij u thuis..

Evenementen

Op Evenementen

VeloFit staat regelmatig op verschillende evenementen in Nederland. Zo staan wij jaarlijks op Het Rondje Eilanden, de Vrouwentriatlon Utrecht en de Triatlon van Veenendaal. Bij deze evenementen staan wij er voor de verzorging en het masseren van de deelnemers. 

 

Met u mee!

Ook gaan onze medewerkers regelmatig mee voor de persoonlijke begeleiding van sporters/teams/verenigingen tijdens (internationale) wedstrijden. Zo gaan wij mee met de persoonlijke begeleiding van verschillende triatleten, naar basketbaltoernooien en mee met wielertoertochten.

 

Iets voor u?

 Wilt u dat VeloFit op uw (sport)evenement aanwezig is? Of dat één van onze medewerkers meegaat naar een wedstrijd/toertocht? Neem dan contact op via info@velofit.nl

Bij evenementen regelen wij zelf (in overleg) de benodigdheden zoals massagetafels, masseurs, tenten en overige behandelmaterialen. 

Image